Post by barasswerpeto on Mar 9, 2022 6:28:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BÜYÜK PATLAMA Evrim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BÜYÜK PATLAMA Evrim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu dayanıklılık artırmak ▞▞▞
▞▞▞ BÜYÜK PATLAMA Evrim 2022 version ▞▞▞
Dürüst olmak gerekirse, oyunlar harika ama ekilen şeyler, bazen bir çağın ortasındayken reklamların çıkması, lütfen bunu düzeltin teşekkür ederim
insanlık evrimi çakması
15dk sonra girdigimde hesap silindi
Demek istediğim güzel bir oyun bir süre sonra sıkıldım yine de güzel oyun
güzel oyun ama bir vakıten sonra adam sıkılıyor
Tüm oyunlarını kesinlikle seviyorum!!! Her şeyde sen varsın!!! Tek sorunum müşteri hizmetlerine nasıl ulaşacağım veya birisiyle nasıl konuşacağım. Reklamları kaldırmak için ödeme yaptım ve 3 gün boyunca ücretsiz denemeyi denedim ve zamanında iptal ettim ve yine de paramı aldınız. Lütfen BK yazınız. Paramı geri aldığımda 5 yıldız vereceğim. teşekkürler
Cihazımı her kapattığımda oyun hata veriyor ve yeniden başlatmam gerekiyor
Gelecek hafta veya dünden önceki günün iki ve üçünde şimdiye kadar görülen en iyi oyun ama bunu duymayı dört gözle bekliyorum ve önümüzdeki hafta ya da öylesine olacağım ve sonra diğer taraftan taşınmak istiyorum ve yılın dışında ve geleceğinde olacağım oyunlarımız benimle telefona dayanıyor ve ben de geleceğin oyunlarında olacağım, senin zamanını oyna ve yılın en popüler oyununun birkaç yıl içinde balık tut ve herhangi bir sorunuz veya endişeniz olup olmadığından emin değilim
gerçekten harika
Biraz tuhaf
oynadığım çok kötü bir oyun
iPhone'unuzun finali için yeni uygulama ile ipad'inizdeki ve araştırmacınızın web sitesindeki yeni uygulama ile telefonunuzda iletişim bilgilerini nasıl alırsınız ve sizin için bir şey için kontrol etmem gerekecek ve teklifinizi finansal olarak takdir edeceğim ama alamayacaksınız İnternet ama yine de dünyanın bir Tanrısı değil ve eğer bir film ya da şov için izlemekten hoşlanmadığınız bir şey almazsanız ya da yardım ederseniz çok şeyiniz olursa bunu çok şey yapabilirsiniz. aynı şeyi hayatında da alabilirsin
BRO EKLEMELERLE DUR ALLAHIM, HER SAYFA DEĞİŞTİRDİĞİMDE, OOPS BİR EKLENİYOR. DUR GİBİ!
Vallahi abi çok güzel Mega bombalar yapıyorum ve çok güzel oyun
Bu oyun ŞAŞIRTICI! ve hiçbir şey kötü değil yani beş yıldız 🌟🌟🌟🌟🌟
Sıkıldıysan güzel ama bitirdikten sonra parmağım ağrıyor
Bu oyun pek iyi değil ama dalga geçiyorsunuz göğüsler harika
빅뱅 에볼루션 아케이드 uzz
çok güzel bir oyun ama çok zor
Glitched ve oynanamaz hale getirdi, böylece yeniden kurarken tüm ilerlemeyi kaybettim
Places Been - Tu Mapa de Lugares Visitados Viajes y guías vzb
Görevlerde 12 görevde değilim 1 gün girmiyorum hala 12 saat sürüyorum
tamam
llaha NE YALAN Söyleyim OYUN çok güzel çok beyendim😎😎👑👑👑👑👑🐯🐯🐯🐯🐯🐯🐯💲💲💲💲💲💲💲💲💰💰💰💰💰💰💰💶💶💶💶💶🎲🎮👌😼😼🚓🚓 🚓🚓🚓🚓🏁🏁🏁🏁🏁🏁
oyun çookk güzel ve zevkli bir oyun benim puanım 5 yıldız ama o oluşacak bombaları bi yerden yere fırlatsaydık da güzel olurdu oyun çççoookk güzelk birde güncellemeyi daha iyi olur👌👌👌👍👍👍👍👍
Big Bang Evolution Árkádjátékok iulu
👍👍👍👍👎
Tamam?
ha
İyi çünkü çok fazla reklam var ve sonunda sıkıcı oluyor. Lütfen oyunu biraz daha renklendirin.
Çok güzel çok beğendim😊
oyun güzel
Oyun PROOOOOOOIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ya çoook guźel
Oyunun başlanınca neden b*k var
Cidden çok iyi
Hafif sorun. bazı menülere tıkladığımda hiçbir metin görünmüyor. lütfen düzelt.