Post by barasswerpeto on Mar 9, 2022 6:25:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused glitch kõik ▞▞▞
▞▞▞ Blossom Blast Saga 2022 version ▞▞▞
Armastan seda mängu, kuid pärast versiooniuuendust ei pääse ma aeda. Ei saa aru, miks panite aia uuesti selga, et see maha võtta. Mõtlen tõsiselt selle mängu kustutamisele
Kas te ei saa nüüd tasemeid uuesti mängida? Üritasin minna tagasi ja hinnata kõike kolme tärniga... mis mõtet on tähesihtmärkidel, kui teil on ainult üks võimalus? Kas mul jääb midagi kahe silma vahele?
Võimendid on kasutud. Kõik sõltub maagilisest õnnest. Ja olenemata sellest, kui palju me oma käike strateegiksime, ei saa me kunagi 3 tärni, kui mäng seda ei soovi. See mäng valmistab mulle meelehärmi.
Gun Trigger Zombie Hành động pjh
Mängin seda mängu aastaid rohkem kui ühtegi teist mängu oma telefonis. PALUN lisage viis, kuidas naasta vanemale tasemele ilma palju lehti läbi kerimata! Ma tean, et mõnel otger Kingi mängul on see olemas.
Mängisin vana versiooni ja arvan, et see oli hea ja sujuv, kuid äkki sain värskendatud versiooni. Ma arvan, et see on parem vana versiooniga, kuna uus versioon on liiga madal ega ole eriti sujuv, nii et ma loobusin sellest
Hea seni, kuni jõuad tasemele, millest ilma sularahaostu tegemata ei saa. Ma ei saa seda mängu puhta südametunnistusega soovitada, kuigi see mäng on suurepärane. Kulda või tasuta kulda pole võimalik teenida. AINUS VIIS KULLA SAADA ON SULARAHAS OST. Hinda vähendati 2 tärnini ja desinstallimine.
Alati, kui ma mängin tasemel 15, seisan silmitsi probleemidega..... See annab 10 lööki, et eesmärk täita... Aga pärast eesmärgi täitmist kaotan iga kord 3 löögipunkti..... Näiteks – kui ma kasutan 6 lööki ja täidan selle märgi, mis seal on kirjas, kus 5/4 löögi on jäänud, maksab see punkti kohese vähenemise ja jääb ainult 2/1 löögiks, mis annab lisapunkte... Minu küsimus on, miks? Palun andke tagasisidet.... Või parandage see kohe......
Mul oli edenemine peaaegu 300 taset ja ka edusammud salvestati. Nüüd pärast uuesti installimist alustab see tasemelt 1. Väga pettumus.
Armastan seda mängu, kuid pärast värskendusi külmub see PALJU. Pole liiga õnnelik, tõenäoliselt lõpetan selle mängimise ja teistele ütlemise, et see pole peavalu väärt
Blossom Blast Saga Jednoduché hry rsvv
See on minu lemmikmäng. 100% sõltuvuses. Mulle meeldis, kui pikendasite eluiga 10-ni, see oli fantastiline. Nüüd olete kärpinud 5 eluni, mis polekski nii halb, kuid koos elude 5-ni kärpimisega pikendasite elu uuendamise aega 1 tunnini. Nii et ma arvan, et mängin seda mängu palju vähem. Üldiselt, kui avastan end üha vähem mängimas, kustutan mängu. Loodan, et parandate selle varsti või tõenäoliselt kustutan.
Blossom Blast Saga Опуштене ragt
Alguses oli lõbus, kuni saite aru, et TE EI SAA MÄNGU JÄTKATA ILMA KULD MAKSAMATA VÕI OSTMA, on tase, mida on võimatu ületada ilma kullaga abi kasutamata, ma jõuan tasemele 76 ja seda on võimatu ületada, I Ma mõtlen rakendusele Uninstalled, sest mulle ei meeldi oma mänguga mängida
Mis sai igapäevastest kingitustest peale selle, mida saame, ja miks mitte pakkuda ka mängides üllatuskingitusi, kui vajadus tekib just siis, kui seda kõige rohkem vajate? Kas teil on valida, kas kaubelda kogunenud tähe või punktidega või jagada otse valitud rivaaliga?
Umbrohtude eemaldamine lilli sobitades... Mis seal ei meeldi?
Mulle väga meeldis, kui sain aru, kuidas iga mängu eesmärke saavutada ja mõnikord polnud eesmärgid selged.
Blossom Blast Saga Casual dzq
Olen seda mängu aastaid mänginud. Olen praegu tasemel 1664 ja olen siin ummikus olnud 2 nädalat. Alates viimasest värskendusest pole enam igapäevaseid boonuseid, mis olid kasulikud raskemate tasemete jaoks. Ma keeldun maksmast, kuid ma ei ole ka edaspidi pettunud, kui üritan nädalaid järjest taset läbida. Ma annan sellele veidi rohkem aega, aga kui boonused tagasi ei tule ja ma ei saa sellest tasemest edasi liikuda, siis olen valmis.
Imeliselt super lõbus mäng!!! .. Blossom Blast Saga .. Proovige seda, veedate lõbusalt aega, see on keeruline ja te ei taha mängimist lõpetada, suurepärane graafika 😍🤣 Hellitage ennast ja hankige see 🤗
Ma naudin seda mängu, olen seda pikka aega mänginud, kuid viimasel ajal on selle laadimisega probleeme olnud. Ma ei tea, kui kaua ma veel proovin mängida.
Ma armastan seda mängu, seda on nii lõõgastav ja lõbus mängida, mängus pole peaaegu üldse reklaame, kui mängite, tasemed on omamoodi lihtsad, see mäng on parim, palun laadige alla!!
Mulle meeldis seda mängu mängida enne uusimat värskendust. Nüüd ei luba see mul tasemevaliku ekraanil külmutamist mängida. KUI mul veab, et sellest mööda saan, hangub mäng mõne käigu sisse ja see tuleb sunniviisiliselt sulgeda. Palun parandage *värskendus*, miks pole enam võimalik varasemaid tasemeid uuesti esitada? Ole nüüd! Selle ja selle vahel, et see IKKA külmub, desinstallin
Kunagi mulle see mäng meeldis, aga kahjuks lakkas see töötamast. Mäng hangub ära ja ma ei saa seda avada...PALUME PALU SEE PROBLEEM KOHE LAHENDADA!!!!! Siis hindan kõiki 5 tärni. Ma tõesti armastan seda mängu, ma ei saa seda eemaldada.
miks on see ainuke Kingimäng, mis ei saa oma ishlust kokku? Muutke elu jälle normaalseks. See on ebameeldiv. Valem 5 elu iga 20 minuti järel on proovitud ja tõsi, miks sellega jamada. Mulle tundub, et selle konkreetse mängu kujundajateks on noorema taseme praktikandid. Olen mänginud aastaid... ilmselt mängu ilmumisest saadik, kuid avastan, et teen nädalapikkusi, isegi kuu pikkuseid pause, sest tundub, et mäng on alles varajases arendusetapis, mida praegu ei tohiks olla.
Armastan seda mängu!! Lilled on ilusad! Lihtsalt piisavalt väljakutseid ja erinevalt mõnest mängust ei pea ma taseme läbimiseks midagi ostma. Soovitan seda mängu kõigile, kellele sellised mängud meeldivad.
Tüüpiline kuningamäng..Ma eemaldasin candy crushi, sest nad muudavad mängumänge igal teisel nädalal ja nüüd on siin metsikkaartide teenimine poolel teel.. Arvake ära. Jah, kuningas on need eemaldanud.. Kõik see töötab asjata.. Ilma nendeta pole ka lõbus.. Tõesti tõesti vihane.. Sama juhtub bubblewitchi saagaga.. Alati vahetan asju või eemaldad.. Jäta rahule, kuningas
Blossom Blast Saga Опуштене jpwc
See on väga lõbus mäng, mulle meeldib, kuidas lilled õitsevad koos kõigi heliefektidega, kui nad õitsevad korduvalt, see oli nii rahuldust pakkuv 😌 mulle väga meeldis
See on lõbus, kuid me peaksime suutma tõusta tasemelt, kui see on läbi, selle asemel, et oodata, kuni kõik lilled kaovad, ja me peaksime saama teenida kullakangeid.
Mulle väga meeldib see mäng. See on ilus, huvitav, lõõgastav ja reklaamid ei ole pealetükkivad. Olen erinevatel põhjustel mitu korda alla laadinud. Lõpuks kustutan selle pettunult, kui olen liiga kaua kõrgel tasemel kinni jäänud. Ma olen pettunud piiratud elude tõttu. Ma tunnen, et saan sellest peaaegu aru ja saan siis elu otsa. Järgmiseks päevaks on kõik, mis mul oli, läinud. 5 elu ei piisa. Miks ainult 5? Kuidas oleks 10? Või mitte ühtegi? Sellepärast saab see minult ainult 2 tärni.
mulle meeldib see rakendus, sest see paneb mõtlema. kõik on seotud strateegiaga. see pole täielik mõttetu mäng. mulle meeldivad rakendused, mis panevad sind mõtlema. soovin, et oleks rohkem võimalusi võimenduste saamiseks.
Armastan seda mängu, kuid viskab mind iga paari mängu järel välja ja pean otsast alustama. Sama juhtus Soda Crushi mängides, nii et eemaldasin ja asendasin selle mänguga. Võib-olla on see lihtsalt minu telefon.
Kuigi mänguviis on hea ja heliefektid suurepärased, puudub sellel lilletüüpide mitmekesisus, mis muudab selle mõne taseme pärast monotoonseks.
Blossom Blast Saga Santai slv
Ma kasutan seda mängu. Olen seda tüüpi inimene, kellele meeldib mängida mänge ja püüda saada kõiki tähti. Kui ma kõiki 3 tärni ei saa, läheksin tagasi ja prooviksin saada kõik 3 tärni, kui mitte sel ajal, siis teisel võimalusel. Ma just hakkasin seda uuesti mängima, kuid ma ei saa tagasi minna eelmisele lvl-ile. Kui see on uus suund, millesse see rakendus läheb. Vabandust, et olen väljas. Desinstallige
Kas saame päevaboonused tagasi? Või saavad kasutajad vaadata videoreklaame vastutasuks võimendite eest. Tõesti tunnen oma võimendustest puudust, kuid nende eest maksmine pole minu eelarves.
Mulle meeldib see mäng, AGA... MIKS MA EI SAA SÕPRALT ELU TAOTLEDA?? Ma ei saa elusid vastu võtta ega saata. See muudab selle vähem atraktiivseks, kuna ma ei saa edasi mängida, kui ma ei saa nõuda elusid ja mul pole mängimiseks lisatasu. Väga masendav, kuna võin soovi korral tunde mängida muid mänge.
Armastan värve ja lilleplahvatusi!! See on ainult vastu.. lisaelusid pole võimalik võita, välja arvatud juhul, kui keegi (aeg-ajalt) juhuslikult teie nimel ei klõpsa või te neid ostate VÕI ootate kaua... kuidas oleks, kui me vaataksime lisaelude saamiseks lisaelusid??😁
See mäng muutub edenedes väga igavaks. Erinevalt teistest mängudest pole põnevust selles mõttes, et see ei anna teatud tasemetel stiimuleid auhindade või rohkemate võimendite saamiseks, eriti kui on saavutatud mõned keerulised tasemed. Boostereid antakse ainult üks kord päevas!
See on hea mäng, kuid uus värskendus rikkus kõik.. Ma mõtlen, et nüüd peame mängima sama mustrit ühel tasemel ikka ja jälle, mis on nii masendav. Kui enne lillemustrit muutub, kui me ei saa taset puhastada, siis nüüd, kui me taset ei puhasta, peame mängima sama
Mulle meeldis see mäng, kuid nüüd ei saa ma teistele tasemetele naasta ja olen pettunud, sest ma ei saa varasemaid tasemeid parandada
Pidin lihtsalt värskendama, pidin eemaldama kaks muud mängu, kuna "polnud piisavalt ruumi"? Seda pole kunagi varem juhtunud. Miks ma ei näe praegu kellegi teise skoori? Pole lõbus, sest ei suuda kellegagi võistelda. Pärast kõiki neid aastaid mõelge, et ma ütlen hüvasti!!!
super armas ja väljakutsuv. seda väärt. Väga vähe reklaame. neid on ikka veel. aga mitte nii tihti.